Boliviatræf 2022

Kom til hyggeligt Bolivia-træf i Faxe Ladeplads lørdag den 17. september 2022

med boliviansk mad, minigolf og hygge for de unge om aftenen


Et anderledes Bolivia-træf

Træffet bliver anderledes, end det plejer, fordi den tragiske, ukrainske flygtningesituation fuldstændig har ændret vores planlægning. Danhostel i Køge, som vi for længst havde booket, har aflyst alle aftaler, da de nu er flygtningecenter. Derfor har vi måttet finde en helt anden løsning, som vi håber, I tager godt imod.

Vi har lagt hovedvægten på at lave et stærkt endags-program om lørdagen, så man kan deltage uden at overnatte. Til dem, der også ønsker overnatning, har vi forskellige tilbud.

Træffet bliver afholdt i Faxe Ladeplads, som er en lille by med togforbindelse til Køge, Roskilde og København. Træffets base bliver Huset40, byens medborgerhus. Her har vi rådighed over hele stue-etagen med sal, køkken og flere opholds- og soverum. I kombination med det har vi forhåndsreserveret forskellige overnatningsmuligheder, som alle ligger få minutters gang fra Huset40, blandt andet hytter på byens campingplads.

Aktiviteter

En del af lørdagens program er et besøg af 3 bolivianske kokke, som vil forkæle os med ægte boliviansk mad. De, der har lyst, kan være med til at lave aftenens menu sammen med kokkene. Kokkene glæder sig til at møde os og dele deres viden om boliviansk mad og kultur med os. De taler alle dansk.

Vi skal også opleve boliviansk dans, pynte op til festmiddag, slå til Piñatas, spille minigolf, kongespil, petanque, hyggesnakke, træne i fitnessparken og nyde stranden og den dejlige natur omkring vores samlingssted. Efter festmiddagen rykker de unge i egne lokaler på campingpladsen, hvor de har fået lov at hygge med musik i campingpladsens hostel. Her har de mulighed for at give den gas, da bygningen er lydisoleret! For forældre og yngre børn er der hygge i Huset40.

Overnatning

Vi vil gerne tilbyde børn og unge fælles overnatning igen i år. De unge, der kan klare sig selv, overnatter i campingpladsens hostel, som er opdelt i et stort opholdsrum, hvor de kan hyggefeste, og en sovesal, så man kan trække sig tilbage, når man vil sove.

Til de børn, der gerne vil sove sammen – og have voksne i nærheden – indretter vi fælles overnatning i Huset40.

Til forældre og børn, der gerne vil overnatte på campingpladsen, har vi booket nogle hytter. Man kan også overnatte i egen campingvogn.

Derudover har vi forhånds-booket overnatning i private værelser (B&B) få minutter fra Huset40, og to ferielejligheder lidt længere væk. Der er ikke toilet i campinghytterne, så ønsker man mere luksuriøse forhold, anbefaler vi, at man booker værelser eller en lejlighed.

Man kan godt have hund med på campingpladsen, hvis man bor i hytte eller campingvogn. Oplys hund ved tilmelding.

Foreløbigt program

Fredag d 16-9

 • fra kl. 17:00 Ankomst og pizza-hygge i Huset40.
 • Herefter fælles gåtur, så alle der har lyst, kan få et overblik over byen. Det er hurtigt klaret 😉
 • Kl. 22:00 Vi fordeler os på vores overnatningssteder.

Lørdag d 17-9

 • Morgenmad klarer man selv, dér hvor man sover. Der vil dog være morgenmad til de unge på campingpladsens hostel.
 • Kl. 10:00 Velkomst i Huset40 med gennemgang af dagens program og tilmelding til eftermiddagens aktiviteter. Dagens program indeholder forberedelse til boliviansk middag, forberedelse til ungdomsfest, frokost samt spille-, lege-, bade- & hyggetid. Og generalforsamling.
 • Kl. 17:00 Boliviansk festmiddag.
 • Boliviansk og Sydamerikansk dans.
 • Familiehygge i Huset40 og ungdomshygge på campingpladsen.

Søndag d. 18-9

 • Morgenmad og på gensyn næste år.

Priser

Pris for lørdagens arrangement med aktiviteter, frokost og boliviansk middag = 300 kr. pr. person Overnatning for børn og unge på sovesal = 150 kr. pr. nat. inkl. morgenmad i hostel-køkken. Overnatning for voksne er uden morgenmad og prisen afhænger af overnatningsform:

 • Campinghytter med fælles bad og toilet = 280 kr. pr. voksen og 50 kr. for børn
 • Egen campingvogn = 200 kr. for 2 voksne + 50 kr. pr. barn. + 40 kr. for el.
 • Værelse med fælles bad = 200 kr. pr. person
 • Lejlighed med 2 værelser, køkken, bad og plads til 4/5 personer = 600 kr. for hele lejligheden. OBS: Lejlighederne ligger på en gård 7 min. kørsel udenfor byen, og her er man garanteret nattero.

Hvis I ønsker at gøre brug af overnatning, skal I skrive det i tilmeldingen. Vi vil så fordele de forhåndsbookede muligheder efter jeres ønsker. Når vi har gjort det, får I besked, og derefter skal I selv stå for den endelige aftale og afregning med overnatningsstedet.

Info om campingpladsen: www.faxe-ldp-camping.dk Info om lejligheder: www.folehavegaard.dk Info om værelser får I tilsendt, hvis I ønsker værelser.

 

Og så til selve tilmeldingen….

Følg linket her for at tilmelde jer Bolivia træf 2022 og eventuel overnatning: https://forms.gle/3cFw7fHRFv3snE2A6 I tilmeldingsformularen skal I bl.a. oplyse hvilken overnatningsform, I foretrækker, og om I har piger/drenge, der ønsker at sove sammen med andre jævnaldrende. Så vil vi forsøge at opfylde jeres ønsker. Jo før I melder ind, jo større er chancen for, at vi kan hjælpe med jeres ønsker.

Tilmelding senest:

fredag den 11.6.2022, hvis vi skal hjælpe med overnatning. mandag den 15.8.2022, hvis I kun deltager om lørdagen.

Betaling sker til foreningens konto: Jyske Bank, kontonr: 5051 1856879. Vi sender en mail med beløb til indbetaling og praktisk info om overnatning. Eventuelle ændringer skal ske skriftligt til moltved@privat.dk Eventuelle spørgsmål sendes også til moltved@privat.dk eller mobil 2993 7512

Vi håber at se rigtig mange af jer til et hyggeligt træf,

Ina, Maria, Anders og Kristiane Steenholdt

Emanuel, Bertel og Naja Moltved