Boliviatræf 2021

Bøsøre Strand og Feriepark *****

Hvor og hvornår
Dato: 10. – 12. September 2021
Sted: Fyn – Bøsøre Strand og Feriepark, Bøsørevej 16, 5874 Hesselager
www: https://www.bosore.dk/

Info:
Kære Bolivia venner,

Vi gentager succesen fra sidste år og har igen booket Bøsøre. Det er en 5-stjernet camping plads på Fyn, midt mellem Nyborg og Svendborg. Pladsen ligger helt ud til vandet, og der er et væld af aktiviteter som badeland, minigolf, fodboldgolf, fodboldbane, ungdomslounge og meget mere.

Vi vil forsøge at gøre det fleksibelt og med tiltag som f.eks re-union lørdag aften, hvor dem som tidligere har være med – om det er børn som er blevet voksne eller forældre som synes det kunne være sjovt at se gamle venner – er velkomme. Også hvis man har lyst, blive til morgenmad søndag.

Vi har forudreserveret et antal hytter til dem som ønsker at deltage fra fredag til søndag (HC Andersen og Elverhøj hytter). 2 af Elverhøj-hytterne vil blive brugt til Ungdomshytter. De andre hytter kan deles af flere familier, eller, man kan have besøg fra lørdag til søndag.

Hvis du allerede nu ved, at I kommer fredag eller lørdag, og ønsker at bo i en hytte, så giv besked. På den måde kan vi sikre, at der er hytter nok. Se kontaktinfo herunder.

Hvis du ønsker at booke noget selv, inden indbydelsen kommer, så brug koden: Boliviatræf.

Indbydelse forventes udsendt ultimo Maj – Primo Juni.

Vi glæder os meget og håber på en stor opbakning!

Bedste hilsner

Arrangører

Tilskud fra Adption og Samfund
Hvis I er medlem af Adoption & Samfund har bestyrelsen har brug for jeres medlemsnummer til Adoption og Samfund. Der er mulighed for, at Adoption & Samfund giver tilskud til aktiviteter i landegrupperne – men kun hvis I oplyser jeres medlemsnummer.